pixel

Christianshavn som malebog

kbh magasin

Hvorfor lade ungerne slide deres tudser på enhjørninger og racerbiler, når man kan indoktrinere dem i københavnerånden mens de farvelægger tårnene på Frelserkirken og Knippelsbro.

En ny gratis malebog med christianshavnermotiver formidler kvarterets arkitektur og historie lige i børnehøjde.

Den enkle idé, der forhåbentlig snart spreder sig til Københavns øvrige bydele, kommer fra Christianshavns Lokalhistoriske Forening & Arkiv. De udvalgte vartegn fra nutidens og fortiden Christianshavn og Holmen er stregtegnet af kunstneren Stine Hvid, kendt for det nye sodavands-gavlmaleri i Gothersgade.

Malebogen på 24 A4-sider er trykt i 4.000 gratis eksemplarer og blandt andet uddelt til de lokale skoler og børnehaver.

Hent din egen Christianshavn malebog hos foreningen i Vagthuset, Torvegade 75. Der er åbent hver lørdag klokken 13-15.

malebog_christianshavn_full.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Sæt kolorit på byens bygninger og vartegn i en ny københavner-malebog – for voksne.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
"Rotter med vinger," bliver de kaldt. Men er duerne virkelig så slemme, eller er vores foragt bare et symptom på et syn på byen der er ved at ændre sig?
close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.