pixel

Officielt: Metro udsat til 2019

kbh magasin

Det har længere været en offentlig hemmelighed, at Cityringen er forsinket – nu er det helt officielt, og Metroselskabet har sat ny dato på åbningen: Juli 2019.

Den oprindelige tidsplan var, at københavnerne skulle køre i ring fra 17 nye metrostationer under byen inden årsskiftet 2018. De syv yderligere måneder er lagt til efter en nærmest uendelig saga om naboklager, byggestop, dispensationer og ophævede tilladelser til natarbejde.

Forsinkelsen ventes at lægge en milliard oven i prisen for Cityringen, der dermed sniger sig op over 22 mia. kroner.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum