pixel

Kalder alle byens madører

kbh magasin

Fakta

Copenhagen Cooking 2012

24. august - 2. september

Overalt i København og omegn
Priser fra 0 - 5.450 kroner

Fra pølsevogn, over og under vand, i haver og stræder, og til fabrikker og slotte forplanter Nordeuropas største madfestival Copenhagen Cooking sig lystigt i de sidste dage af august. Med 140 forskelligartede gastronomiske forsøg på at tilfredsstille og udfordre vores smagsløg.

Blandt udfordringerne kunne være arrangementer, der byder på rugbrød med lakrids, bollemælk eller is lavet på islandsk søl-tang. Eller måske lyster du efter choko-krydret middag med rødspætte i hvid chokolade, har mod på mafiamenu med hestekød, eller er til klassisk Hanky Panky a la ’Mad Men’.

En havmand pryder årets program og signalerer råvarer og bæredygtighed, og det kan eksempelvis opleves til Jægersborggades råvarefest med Relæ, Pers Griseri og Terroiristen. Eller med særlige fiskemenuer hos Grønne Erhverv-restauranter som BioM, Ro & Smag og Kroghs. Der er også rig mulighed for at besøge byens bio-haver i selskab med blandt andet Bryggen 93, Cap Horn og Brorsons Kirke.

Festivalen har naturligt fokus på den nordiske kogekunst, men der er også rigeligt at smovse i fra resten af verdenskøkkenet. Tjek det mellemøstlige megamåltid på 15-20 retter akkompagneret af arabiske digte, eller det irske køkken inklusiv whisky og vine til tonerne af ’Ulysses’. Det sker i Den Sorte Diamant, der har skabt et herligt madunivers med gastro-snak, filmvisninger, et unikt smørrebrødsværksted og en overdådig En-Spire middag.

Smag dig frem i programmet hos Copenhagen Cooking

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Guide: Vinterfestivalen Wondercool tør din frosne by op med en måneds mad, mode og musik.

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.
læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
​København kåres gang på gang som verdens bedste cykelby, men konkurrenterne puster os i nakken. Vi giver de to-hjuledes by et serviceeftersyn for at finde ud af, hvor godt det egentlig står til, og hvad der kan gøres bedre.