pixel

Kalder alle byens madører

kbh magasin

Fakta

Copenhagen Cooking 2012

24. august - 2. september

Overalt i København og omegn
Priser fra 0 - 5.450 kroner

Fra pølsevogn, over og under vand, i haver og stræder, og til fabrikker og slotte forplanter Nordeuropas største madfestival Copenhagen Cooking sig lystigt i de sidste dage af august. Med 140 forskelligartede gastronomiske forsøg på at tilfredsstille og udfordre vores smagsløg.

Blandt udfordringerne kunne være arrangementer, der byder på rugbrød med lakrids, bollemælk eller is lavet på islandsk søl-tang. Eller måske lyster du efter choko-krydret middag med rødspætte i hvid chokolade, har mod på mafiamenu med hestekød, eller er til klassisk Hanky Panky a la ’Mad Men’.

En havmand pryder årets program og signalerer råvarer og bæredygtighed, og det kan eksempelvis opleves til Jægersborggades råvarefest med Relæ, Pers Griseri og Terroiristen. Eller med særlige fiskemenuer hos Grønne Erhverv-restauranter som BioM, Ro & Smag og Kroghs. Der er også rig mulighed for at besøge byens bio-haver i selskab med blandt andet Bryggen 93, Cap Horn og Brorsons Kirke.

Festivalen har naturligt fokus på den nordiske kogekunst, men der er også rigeligt at smovse i fra resten af verdenskøkkenet. Tjek det mellemøstlige megamåltid på 15-20 retter akkompagneret af arabiske digte, eller det irske køkken inklusiv whisky og vine til tonerne af ’Ulysses’. Det sker i Den Sorte Diamant, der har skabt et herligt madunivers med gastro-snak, filmvisninger, et unikt smørrebrødsværksted og en overdådig En-Spire middag.

Smag dig frem i programmet hos Copenhagen Cooking

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling