pixel

Mere nuttethed i Den Blå Planet

kbh magasin

Fakta

Den Blå Planet

Jacob Fortlingsvej 1, Kastrup

Åbent hver dag fra klokken 10-18, mandag til 21.

160 kroner for voksne og 95 kroner for børn (3-11 år).

Havodderen er kommet til Kastrup for at give de klippeudspringende søpapegøjer kamp til stregen om at være det mest nuttede indslag under Den Blå Planets strømhvirvelformede tag.

De tre nye pelsede københavnere Mojoe, Martha og Agnes stammer fra Alaska og er de første havoddere i næsten tyve år, der har fået lov at emigrere af de amerikanske myndigheder.

Havoddere er legesyge, nysgerrige og meget aktive dyr, der kan trænes og bruger redskaber til få bugt med føde som muslinger og søpindsvin, så de forventes at blive en action packed tilføjelse til Den Blå Planets mange rolige akvarier. De nye charmetrolde bor i anlægget ud til Øresund, som midlertidigt har været brugt til en flok låne-søløver.

Den Blå Planet åbnede sidste år som afløser for det gamle Danmarks Akvarium i Charlottenlund og er allerede blevet kåret som verdens bedste udstillingsbyggeri.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • KBH+
  • København
"Rotter med vinger," bliver de kaldt. Men er duerne virkelig så slemme, eller er vores foragt bare et symptom på et syn på byen der er ved at ændre sig?
  • Byens Liv
  • Indre By
Seks små stenrev i vandet ud for Skuespilhuset skal give større biodiversitet og flere oplevelser i inderhavnen.

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.