pixel

Elbusser i XL på vej

kbh magasin

Den lille, buttede CityCirkel-bus møder snart sin overmand. Movia har nemlig bestilt to batteridrevne bybusser i fuld størrelse fra Kina, som i 2012 skal testes i de københavnske busbaner.

De store kinesere er fem meter længere end vores eldrevne CityCirkel-busser, og kan altså transportere langt flere mennesker – stadigvæk uden at sluge en eneste liter benzin.

Om elbusserne skal være Københavns fremtidige bybusser, vil tiden vise - nu skal de først prøves af!

Læs mere hos P4 København

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling