pixel

Et flydende fiskemarked

Torvehallerne får sig en lille fiskefætter i havnevandet ud for Knippelsbro.

kbh magasin

De madglade københavnere elsker deres længe ventede Torvehaller, og nu er der mere madmarked i farvandet – bogstavelig talt. Når byens nye fisketorv åbner til sensommer, er den nøjagtige adresse nemlig i vandet ud for den nyanlagte promenade i Havnegade.

Et potent østerskast fra Knippelsbro vil en avanceret flydeponton lægge til kaj med Københavns Fiskemarked bygget oven på som en gennemsigtig glasfirkant, der inviterer ombord til indkøb og indtagelse af alt godt fra havet, hele året rundt.

Op mod ti forskellige boder bliver der plads til, foruden en central fiskebar til dem, der ikke kan vente med at spise af oceanernes frugter, til de kommer hjem.

koebenhavnsfiskemarked_2.jpg

Fisketorv i tre niveauer

To landgangsbroer fører fra kajkanten til den åbne torvehal, der kan lukkes af mod vejr og vind med mere glas. På søsiden kommer naturligvis en anløbsbro, så der er ægte sail-in for havnens lystsejlere og kajakroere.

Er temperaturen ikke til fortære fish 'n' chips med tæerne i vandkanten, leverer en indvendig balkon opløftet udsigt til havnen. Efter salgsbodernes lukketid sørger den mobile indretning for, at fiskebaren kan udvide med flere stole og caféborde til aftenserveringen.

Køkkenfaciliteter, køl/frys, personalerum og toiletter indrettes under dæk.

koebenhavnsfiskemarked_4.jpg

Få adgang som medlem eller abonnent

Medlemskaber er rettet mod privatpersoner.

Abonnementer er rettet mod erhverv, der har brug for bilag og mulighed for medarbejderabonnementer med rabat.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling