pixel

Vanløse får sit shoppingcenter

kbh magasin

Lige ved siden af Vanløse Station har det kvartfærdige storcenter Galleria ligget forladt i over et år – men snart overtager nye investorer byggeriet, så der kan shoppes igennem hvor metroen vender senest i foråret 2017.

Med sine 36.000 kvadratmeter bliver Galleria på størrelse med Frederiksberg Centret. De oprindelige planer inkluderede et 9-etagers kontortårn, en gennemgående udsmykning med kunstneren Per Arnoldis primærfarver, tagterrasser samt en tilhørende park med blandt andet friluftsscene og skaterbane.

Shoppingcenteret skulle egentlig være åbnet tilbage i 2013 som den mest fremskredne del af den lokale byggematador Flemming Fengers store planer for Vanløse Bymidte. Holberg Fenger Invest har nu solgt Galleria-projektet til blandt andre Solstra Capital Partners, der i København står bag Bella Center-koncernen og for nylig også har opkøbt Copenhagen Towers og Marriott Hotel.

Læs mere hos Vanløse Bladet

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum