pixel

Havnerundfart med fri bar

kbh magasin

Den gamle københavnerklassiker, at nyde byen fra vandsiden ledsaget af en medbragt lille én, er blevet sat i system og maksimeret. Hver fredag eftermiddag hele sommeren tilbyder Monkey Cruise nu havnerundfart med fri bar.

Partyrundfarten koster omkring 7 gange så meget som den traditionelle, men så er der også fri adgang til al den øl, vin, rosé (og sodavand) man kan nå på et par timer. Samt kendis-DJ.

Festaberne fra Monkey Cruise tilbyder også tilkøb af sund takeway til sejlturen, og af efterfest med mad (men betalingsbar) på endestationen.

Læs mere og book din kanaldruk hos Monkey Cruise

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling