pixel

Invasion af krydstogtsturister

kbh magasin

Udstyret med kameraer om halsen og dollars på lommen, invaderede et rekordhøjt antal krydstogtsgæster København den første lørdag i juni.

Hele 23.000 styks købestærke, sejlglade turister blev det til på en dag, og sammen skabte de trængsel om Den Lille Havfrue og kaos på Langelinie. Og mon ikke også de fik kasseapparater til at klinge i Illum’s Bolighus.

I alt 770.000 gæster forventes at kigge forbi byen ad søvejen i 2011, og skabe en omsætning på en milliard kroner. Det er også ny rekord.

Læs mere hos Berlingske

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling