pixel

Pas på turisten i elbilen!

kbh magasin

Fra foråret skal du kigge dig ekstra grundigt for når du skal over Københavns gader. Fra 1. april risikerer du nemlig at blive mejet ned af en cruise-turist i en golfbil. En miljøvenlig mini-Hummer, vel at mærke.

Nej, det er ikke en tidlig aprilsnar. Firmaet GreenCityCars vil fra denne dato udleje små elbiler til turister, som vil opleve København på egen hånd uden at røre sig alt for meget.

Udlejningsstandene kommer til at være på Langelinje-spidsen og i Frihavnen, lige netop hvor krydstogtskibene lægger til.

Bilerne bliver udstyret med indbygget GPS og kort over København, hvor annoncører mod betaling vil blive fremhævet. Desuden satser firmaet på, at bilerne vil blive en så iøjefaldende del af bybilledet, at annoncører vil give arme og ben for at få deres logoer klistret på dem.

Så vi må håbe for annoncørerne – og alle Københavnere – at byens krydstogtsgæster kører ordentligt.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv