pixel

HuskMitNavn på Biblioteket

kbh magasin

Det nybyggede bibliotek og kulturhus BIBLIOTEKET (ja, det hedder det altså) på Rentemestervej i Nordvest har fået endnu mere at byde på.

Den populære gadekunstner HuskMitNavn har nemlig dekoreret en del af bibliotekets kæmpemæssige facade – og det er ikke med småting.

Kunstværket er HuskMitNavns største til dato, og er mere end 10 meter højt. Motivet er to biblioteksbogslæsere, den ene dybt begravet i sin bog, mens den anden – til en vis forbløffelse – opdager en udstikkende hånd fra sin.

Desuden har HuskMitNavn dekoreret bibliotekets inderside med endnu flere sjove biblioteksgængere i forskellige situationer.

Se mere om bogstaksformede BIBLIOTEKET

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • Nordvest
To nordvest'iske biblioteker har slået pjalterne sammen i nyt bogstabelformet kulturcentrum på Rentemestervej.

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens rum

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.