pixel

HuskMitNavn på Biblioteket

kbh magasin

Det nybyggede bibliotek og kulturhus BIBLIOTEKET (ja, det hedder det altså) på Rentemestervej i Nordvest har fået endnu mere at byde på.

Den populære gadekunstner HuskMitNavn har nemlig dekoreret en del af bibliotekets kæmpemæssige facade – og det er ikke med småting.

Kunstværket er HuskMitNavns største til dato, og er mere end 10 meter højt. Motivet er to biblioteksbogslæsere, den ene dybt begravet i sin bog, mens den anden – til en vis forbløffelse – opdager en udstikkende hånd fra sin.

Desuden har HuskMitNavn dekoreret bibliotekets inderside med endnu flere sjove biblioteksgængere i forskellige situationer.

Se mere om bogstaksformede BIBLIOTEKET

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

To nordvest'iske biblioteker har slået pjalterne sammen i nyt bogstabelformet kulturcentrum på Rentemestervej.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling