pixel

I er vilde med SEB!

kbh magasin

Brugerne af nærværende københavner-site er helt tossede med SEBs nye hovedsæde på Kalvebod Brygge.

I har i hvert fald stemt de kurvede kontortårne med tilhørende byhave ind som den bedste nye bid af København i 2010, i vores webafstemning om selvsamme emne.

SEB-domicilet hev 26% af stemmerne, et mulehår på 3% foran 8tallet i Ørestaden.

Svanemøllestranden (17%) og Carlsbergs nye pladser (15%) rundede førerfeltet af, mens vælgerkorpset tilsyneladende ikke rigtig har taget Vestamager, BaNanna Park og Nordvestparken til sig endnu.

En ny afstemning er naturligvis sat i værk. København har de seneste år markeret sig med blandt andet internationale events, førende gastronomi og et succesrigt foldboldhold i verdens største klubturnering. Hvad tror du har størst betydning for, om en vilkårlig udlænding kender byens navn?

Lad din stemme gælde på forsiden (i boksen der ude til højre)

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling