pixel

Kastanjen er faldet

kbh magasin

En lille uges ekstra levetid fik den gamle, folkekære kastanje på Enghave Plads - men nu er den savet ned.

Metroselskabets varslede fældning af det store træ blev i første omgang udsat, da byens treehuggers i forening satte sig (bogstaveligt talt) imod.

Men klokken 05.15 tirsdag 4. oktober blev motorsave kastanjens endeligt, mens dens lokalbefolkning af flagermus var ude at flagre og ingen træaktivister endnu var stået op.

Det 114 år gamle Vesterbro-vartegn stod lige, hvor den kommende metrostation på Enghave Plads skal ligge - Metroselskabet har dog ikke forsømt nogen chancer for at fortælle, at træet var pilråddent indvendigt, og i forvejen levede på lånt tid.

kastanietraeet_2.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Kan et fiskemarked være med til at give Nordhavn lidt tiltrængt identitet og en stærkere kobling til det vand, der omgiver byens nye boligområde?

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling