pixel

Kræs i Relæet

kbh magasin

Fakta

Restaurant Relæ
Jægersborggade 41
Kbh N

I august åbnede længe-ventede Relæ i Jægersborggade, hvor kokken Christian Puglisi, som har været souschef på Noma, allerede har spisestedet Manfreds.

Puglisi driver Relæ med Kim Rossen, og d’herrer har allerede imponeret de første anmeldere med ambitiøse anretninger serveret i afslappede omgivelser.

Holder prisniveauet også efter det heftige åbnings-ryk-ind må det - såvel som resten af affæren - betragtes som ganske sympatisk.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling