pixel

Løbelys langs Søerne

kbh magasin

120 nye pullerter er begyndt at sprede lys i vintermørket på grusstien ved Peblinge Sø og den sydlige ende af Sortedams Sø. Sammen skaber de nu en godt 2 kilometer lang sammenhængende aftenløberute langs Søerne.

De lavtliggende stier er blandt de populæreste for Københavns mange motionsløbere, og løbelyset skal sikre, at der også efter solnedgang i de mørke måneder kan tøffes, traves og spurtes trygt og sikkert på dem.

Pullerterne spreder med 15 meters mellemrum et varmt, hvidt LED-lys med lavt elforbrug, der peger ned af for at lyse stien jævnt op og ikke forstyrre udsynet til nattehimmelen. Ruten langs Søerne er udvalgt i dialog med løbeklubber og lokaludvalg i byen og er den første strækning i en indsats for at få mere belysning på løberuter i Københavns Kommune.

loebelys_soeerne_1.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling