pixel

Lynbusser på banen

kbh magasin

En højhastighedsbus, der drøner frem og tilbage mellem Vibenhus Runddel og Nørreport i sin egen eksklusive bane på midten af vejen.

Visionen er Overborgmesterens, og meningen er at optimere den kollektive trafikbetjening af det kommende Nørre Campus og udbygningen af Rigshospitalet og Panum Instituttet - en korridor i byen, der mangler både Metro og S-tog.

Læs lidt mere hos Berlingske Tidende

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling