pixel

Nordhavn med på Metroringen?

kbh magasin

"Mere Metro"-mantraet ser pludselig ud til at give pote for Københavns bystyre. Transportministeren har smidt kul på en kedel, der kan koble Nordhavn på byens metronet allerede i 2019, året efter at Cityringen også er klar.

Planen er en afgrening på Cityringen, der fører fra Østerport til to nye stop ved Nordhavn Station og Orientkaj og senere kan udvides.

Et metrobetjent Nordhavn om blot syv år vil være et boost for Nordeuropas største byudviklingsvision om boliger og arbejdspladser til 40.000 københavnere på de gamle kajer.

Læs mere og se et kort hos Berlingske

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Nordhavn skal have et nyt vartegn. En gigantisk figur i træ af en trind Bademester, der kan skubbes i vandet ved en fælles indsats.

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Nordhavn skal have et nyt vartegn. En gigantisk figur i træ af en trind Bademester, der kan skubbes i vandet ved en fælles indsats.

seneste
byens rum