pixel

Ny blæst om multiarena

kbh magasin

Bedst som følgetonen om en stor multiarena i København så ud til at få en lykkelig slutning, anklages planerne for ulovlig statsstøtte.

Derfor kigger EU-kommissionen nu nærmere på den københavnske model, hvor kommunen og fonden Realdania vil betale halvdelen af gildet hver, mens det halvt statsejede By & Havn lægger gratis grund til i Ørestad.

På trods af en stribe tidligere kuldsejlede arena-drømme fra private aktører, skal det undersøges nærmere, om der virkelig er behov for offentlig støtte i København for at realisere en megahal til sport, events og koncerter.

Får EU ikke sat en ny kæp i hjulet, er det visionen at slå portene op til Copenhagen Arena i slutningen af 2015. Koncertkoncernen Live Nation er allerede udvalgt til at stå for driften.

Læs mere hos Børsen

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Før det blev Royal Arena skulle det være Copenhagen Arena og Capinordic Arena og AEGs Arena og Copenhagen Multiarena og Copenhagen Dome og Valby Idrætsparks Arena og Parkens Arena og H.C. Andersen Arena og ...

relaterede
visioner

seneste
byens rum