pixel

Opmuntrende oplysende

Et venligt lysskilt spreder gode vibes på Amagerbrogade.

kbh magasin

Fakta

'Keep Up Good Spirit'

Lysinstallation spændt over Amagerbrogade, lige ved Vor Frelsers Kirkegård.

Bliver hængende til 4. marts.

Udført af Good Work Productions med støtte fra ZA-ZA Display, Nordea-fonden, Statens Kunstråd, Amager Øst Lokaludvalg, Amager Vest lokaludvalg og Københavns Billedkunstudvalg.

Sådan en bælgmørk vintermorgen er det ikke altid lige muntert, at begive sig ad sin travle brogade mod dagens gøremål. Men for amagerkanerne er stemningen blevet lidt bedre.

Hen over Amagerbrogade, tæt ved Holmbladsgadekrydset, hænger nemlig 16 klart lysende versaler og danner ordene KEEP UP GOOD SPIRIT, som et velmenende skulderklap til alle med kurs ind mod byen.

Lysskiltet er sat op af den bystemningsbearbejdende kunstnergruppe Good Work Productions for at sprede positiv energi i en mørk vinter- og krisetid, og det bliver det ved med indtil marts.

Hvorfor den oplysende opmuntring lige skal være på engelsk, og uden det grammatisk korrekte "The" i midten, melder historien dog ikke noget om.

keepupgoodspirit_3.jpgkeepupgoodspirit_1.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling