pixel

En royal arena

kbh magasin

Glem alt om Copenhagen Arena, det var bare en arbejdstitel. Københavns kommende sports‐ og musikarena i Ørestad hedder fra nu af Royal Arena.

Det er den sydsjællandske bryggeri-koncern Royal Unibrew, der har købt sig ind i navnet, som det efterhånden er blevet standard for halbyggerier fra O2 Arena i London til Jyske Bank Boxen i Herning. Parterne bag aftalen vurderer selv navnesalget til at være et af de fem største af sin art i Norden.

Byggeriet af Royal Arena gik så småt i gang i sommeren 2013, og lægterne forventes at være klar til københavnerne i starten af 2016.

Der bliver plads til 12.500 til sport og 15.000 til koncerter i multiarenaen, der skal være samlingspunkt for det helt nye byområde Arena-kvarteret i Ørestad Syd.

Se meget mere om Royal Arena her på magKBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum