pixel

Sibiriske glæder

kbh magasin

Man må tage det sure med det søde, når der sådan kommer et sibirisk højtryk forbi København. Og det søde er i denne forbindelse det helt rette underlag under ski og skøjter – lige op til vinterferien.

Den brutale nattefrost har sørget for, at vandet på den sydlige del af Sortedamssøen er blevet stift nok til at lege på, og et 500 m2 stort område tæt ved Dronning Louises Bro er derfor sneryddet i både cirkelbaner og kvadrater.

I skrivende stund er også flere steder i Ørestad foruden gadekærene på Utterslev Torv og Brønshøj Torv klar til kunstskøjteløbere og ishockeyspillere – følg byens aktuelle isstatus her.

Kulden fra Sibirien har også bragt nok sne med sig til, at den 4 km lange langrendsløjpe på Bellahøjmarken er blevet virkelighed. Præcis til den tid, som mKBH blev lovet, tilbage da december var på sit allerluneste.

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling