pixel

Ny skøjtebane på Vesterbro

kbh magasin

Bydelen har ventet længe, men nu er der kommet en skøjtebane pladask midt i Enghave Parken på Vesterbro.

Nytilkommeren er 300 kvadratmeter stor og lavet af plastik, da de lokalt fundraisede penge ikke rakte til en bane af is. Til gengæld kan du låne skøjter samt ishockeystave og -mål kvit og frit.

Skulle man få lyst til lidt at styrke sig på oven på strabadserme, er der også håb i sigte.

En lille udendørs café åbner nemlig ved siden af skøjtebanen inden længe. Marketenderiet bliver navnet, og menuen kommer til at stå på skøjteløbernes hofretter: varm kakao, kaffe og kage.

Læs mere hos Politiken

In other skøjtebane-news, så savner Indre By Lokaludvalg sin skøjtebane, som metrobyggeriet har skubbet fra Kongens Nytorv til Toftegårds Plads.

Lokaludvalget har selv udset sig Frue Plads som ny lokalitet for is til skøjteklinger, men efterlyser nu eventuelle bedre bud fra københavnerne.

Se hvordan du afgiver dit forslag (også) hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling