pixel

Vintervarmen lukker islangbane

kbh magasin

Skøjtesæsonen blev kort i Nordvest, denne vinter. Efter en månedlang, ulige kamp for at holde det 400 meter lange islag på Genforeningspladsen frossent i regn og plusgrader, er stikket til den strømslugende kølemaskine trukket.

Opbygningen af Nordeuropas største skøjtebane skal nemlig startes helt forfra, og det tager længere tid og koster flere penge, end der er ræson i uden snarlig udsigt til naturlig frost.

Byens øvrige skøjtebaner fortsætter ind til videre kampen mod elementerne, om end med store vandpytter på isen.

Læs mere i Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling