pixel

Skod by!

kbh magasin

Cigaretskodderne er eksploderet ud over de københavnske gader siden rygelovens restriktioner på indendørs røgindtag.

Sidst kommunen talte det skrald, dens fejevogne fejer op, udgjorde skodderne 70 procent af alt henkastet affald i gadebilledet.

Blandt kommunens nye våben mod skodplagen er nye skraldespande med indbygget askebæger, montering af stand-alone gadeaskebægre, og så uddeling af lommeaskebægre, der er tippet til at blive det største indenfor den borgerinddragende oprydning siden hundelorteposen.

Læs mere i Urban (inklusiv kort over byens værste skodsamlingssteder)

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling