pixel

Sommerfugle ta'r skraldet

kbh magasin

Københavnerne er så store parksvin, at kommunen har oprettet 40 ekstra fuldtidsstillinger, til at rydde op efter dem, denne sommer.

De såkaldte sommerfugle sættes ind, for at dæmme op for den udbredte skraldespandsblindhed, der morgen efter morgen har dækket alle byens grønne pletter med affald, når solen skinner.

Det ekstra renholdspersonale svarer til en fordobling af mandskabet i sommerperioden.

Læs mere hos Avisen.dk

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling