pixel

Københavnere er nogle svin

kbh magasin

Jo, vi er. Vi smider så voldsomt om os med pizzabakker, burgerkasser og øldåser, at vi et par år tilbage fik den ærgerlige ære som den mest beskidte hovedstad i Norden.

Og situationen er desværre kun blevet værre siden. Vi er faktisk så slemme til at lade vores efterladenskaber ligge og notorisk undgå de til formålet opstillede grønne skraldespande, at det koster over 90 millioner kroner at rydde op efter os hvert år.

Rygeloven hjælper til ved at sende de pulsende ud på gader og stræder, hvor de efterlader deres forsuttede skodder, som således efterhånden udgør 70% af byens skrald.

Men nu skal det være nok. Derfor iværksætter kommunen igen-igen kampagnen "Ren by" til næste år og beder til, at københavnerne denne gang vil tage budskabet til sig.

Læs mere på berlingske.dk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling