pixel

Ølsmagen af 2200

kbh magasin

Nørrebro smager af kaffe, rom og, øhm, guld, hvis man skal tro tre nye øl inspireret af og dedikeret til bydelen.

Det er Nørrebro Bryghus i Ryesgade, kendt for økologiske specialøl opkaldt efter blandt andet New York og Bombay, der mener, det er på tide med nogle bajere, der hylder bryghusets eget område.

Til at hjælpe sig med smagen har bryggerne fået tre lokale til at give hver deres bud på en Nørrebro-øl, der nu er blevet til ølserien Smagen af 2200.

Mads Boserup Lauritsen, fra Husumgade og bybonden bag TagTomat, kombinerer i sin øl Grøn front humle med rom. Kokken Umut Ra Sakary, fra Grisen i Fredensgade, står bag den meget øllede øl Humlesvin. Og så byder smykkedesigner Trine Tuxen fra Birkegade ind med Guldregn, en hvedeøl med kaffe og en smule vaskeægte bladguld.

De tre varianter af Smagen af 2200 kan nedsvælges på udvalgte cafeer på Nørrebro.

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv