pixel

Sms dig til en pølse

kbh magasin

Kender du det, når man craver en pølse i svøb, men mønterne er sluppet op, og pølsemanden ryster på hovedet af dit plastikkort? Så kommer du snart til at få en ny stampølsevogn.

Kødbyens Pølser på Flæsketorvet indfører nemlig – som de første i Danmark – en mobil betalingsservice, som gør det muligt at betale for svinekødsudskejelserne ved at sende en simpel sms.

Pølseudgiften vil så blive trukket direkte fra din telefonregning, nøjagtigt som når du køber en togbillet eller donerer penge til verdens fattige.

Firmaet NFC Danmark, som står bag betalingssystemet, håber på at udbrede sms-betalingen til endnu flere butikker, automater og arrangementer.

Men i første omgang er det pølsevognene, det gælder, for de tager sjældent imod dankort, og man ved aldrig, hvornår lysten til en pølse melder sig.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Kødbyens nye marked vil være mere København og mindre hipster. Vi kiggede forbi og tog en bid.

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

close logo

Fra 7. juni 2019 kræver det medlemskab at læse med

Bliv medlem af Magasinet KBH — fra kun 20,-/md.