pixel

Sms dig til en pølse

kbh magasin

Kender du det, når man craver en pølse i svøb, men mønterne er sluppet op, og pølsemanden ryster på hovedet af dit plastikkort? Så kommer du snart til at få en ny stampølsevogn.

Kødbyens Pølser på Flæsketorvet indfører nemlig – som de første i Danmark – en mobil betalingsservice, som gør det muligt at betale for svinekødsudskejelserne ved at sende en simpel sms.

Pølseudgiften vil så blive trukket direkte fra din telefonregning, nøjagtigt som når du køber en togbillet eller donerer penge til verdens fattige.

Firmaet NFC Danmark, som står bag betalingssystemet, håber på at udbrede sms-betalingen til endnu flere butikker, automater og arrangementer.

Men i første omgang er det pølsevognene, det gælder, for de tager sjældent imod dankort, og man ved aldrig, hvornår lysten til en pølse melder sig.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • København
Kødbyens nye marked vil være mere København og mindre hipster. Vi kiggede forbi og tog en bid.

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.
læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
​København kåres gang på gang som verdens bedste cykelby, men konkurrenterne puster os i nakken. Vi giver de to-hjuledes by et serviceeftersyn for at finde ud af, hvor godt det egentlig står til, og hvad der kan gøres bedre.