pixel

Sms dig til en pølse

kbh magasin

Kender du det, når man craver en pølse i svøb, men mønterne er sluppet op, og pølsemanden ryster på hovedet af dit plastikkort? Så kommer du snart til at få en ny stampølsevogn.

Kødbyens Pølser på Flæsketorvet indfører nemlig – som de første i Danmark – en mobil betalingsservice, som gør det muligt at betale for svinekødsudskejelserne ved at sende en simpel sms.

Pølseudgiften vil så blive trukket direkte fra din telefonregning, nøjagtigt som når du køber en togbillet eller donerer penge til verdens fattige.

Firmaet NFC Danmark, som står bag betalingssystemet, håber på at udbrede sms-betalingen til endnu flere butikker, automater og arrangementer.

Men i første omgang er det pølsevognene, det gælder, for de tager sjældent imod dankort, og man ved aldrig, hvornår lysten til en pølse melder sig.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Et efterslæb på renovering til 1,2 milliarder kr. gør Kødbyens fremtid usikker. Københavns politikere beslutter nu, om den skal sælges — med konsekvenser for de kreative erhverv.

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling