pixel

Pølsemanden på pension?

kbh magasin

Sørgeligt men sandt.

Byen er ved at miste et vartegn på linje med Den Lille Havfrue, Christiania og Tivoli. Pølsevognen!

Udviklingen fra 93 vogne i 2007 til sølle 60 i dag taler sit tydelige sprog. Københavnerne går bare ikke så ofte forbi restaurant fodkold, som dengang pizza var en by med et skævt tårn og sushi var hende, som sang med Leo.

Nu lyder spørgsmålet, om man mon skal tillade byens pølsemænd at lange andet end døde indianere i kano over biksen?

Men her må KBH lige råbe vagt i gevær: Pølsen henter man hos pølsevognen (og ikke i 7-Eleven eller på tanken, kære medborgere). Tang omviklet rå fisk og ris henter man steder, som ikke har hjul og bor i en garage om natten. Og kebabben henter man på Nørrebro.

Næh, hvis pølseklientellet, der mestendels består af mænd over 40, skal tilføres lidt flere x-kromosomer, så kvittér hellere med nogle grove pølsebrød, kødfulde øko-pølser og måske endda en hjemmerørt remolade.

Læs mere om de dystre pølseudsigter i Urban

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens liv