pixel

Spis i Christiansborgs tårn

kbh magasin

Et nyt argument for Københavns ry som Tårnenes By er på vej: Folketinget vil skabe en udsigtsrestaurant i tårnet på Christiansborg.

Med sine 106 meter stikker parlamentsbygningens tårn akkurat Rådhustårnet med en meters penge, som byens højeste. Og her skal bygges om til op til 100 spisende af gangen, der får udsigt ud over ridebane-anlægget og Københavns vrimmel.

Håbet er at skabe en lige så populær attraktion for byens borgere og gæster, som restauranten i Rigsdagsbygningen er det i Berlin. Går alle tilladelser igennem, kan der spises på toppen af Christiansborg i efteråret 2013.

Læs mere hos Berlingske

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Christiansborg har åbnet byens højeste tårn for alle med lyst til sublim københavnerudsigt og nyklassisk dansk mad.

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling