pixel

Christiansborg åbner tårncafé

kbh magasin

Skulle det være en kartoffelmad og en napoleonskage på toppen af folkestyret? Efter et par års barsel åbner en udsigtsrestaurant i tårnet på Christiansborg endelig til sommer.

Det forventede trækplaster i parlamentsbygningen får plads til 100 spisende af gangen og skal drives af den lokale madentreprenør Bojesen, der i forvejen står for serveringen i blandt andet Operaen og Axelborg. Da køkkenbyggemulighederne i tårnet har sine begrænsninger, vil menuen kredse om klassisk dansk smørrebrød og ditto kager.

Christiansborgs tårn er Københavns højeste – med sine 106 meter stikker det akkurat Rådhustårnet med en meters penge. Den fornemme udsigt er imidlertid aldrig blevet brugt til andet end pulterkammer før nu, hvor der også bliver offentlig adgang til en udsigtsplatform over tårncaféen.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Christiansborg har åbnet byens højeste tårn for alle med lyst til sublim københavnerudsigt og nyklassisk dansk mad.

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Kan et fiskemarked være med til at give Nordhavn lidt tiltrængt identitet og en stærkere kobling til det vand, der omgiver byens nye boligområde?

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling