pixel

Stengade spræller igen

kbh magasin

Fakta

Spillestedet Stengade
Stengade 18
Kbh N

Er du mere til undergrund end mainstream, skal du sætte et fedt kryds i kalenderen 18. september.

Stengade - nu uden 30 i navnet - genåbner nemlig som spillested for nichemusik og spirende talenter som har svært ved at få foden inden for på byens øvrige spillesteder.

Huset, som måtte lukke i 2009 på grund af økonomiske problemer, bliver fremover brugerstyret og drevet af frivillige kræfter.

Dørene sparkes op igen med en seks dages åbningsfestival hvor kunsterne, bands og djs stiller gratis op og entreen er baseret på ’Pay How Much You Like Us’-princippet.

White Pony, Vomit Supreme og Bolværket er blandt åbningsaftenens navne. Og allerede dagen efter vender den legendariske søndags-reggae-klub Rub A'Dub hjem.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling