pixel

Stengade genopstandelsen nær

kbh magasin

Først blev undergrundsspillestedet Stengade 30 (der faktisk ligger i nummer 18) frataget sin understøttelse, på grund af rod i regnskaberne.

Så måtte nøglen drejes. Hvorefter den kommunale pengekasse blev lukket op igen, og nu renoveres den nørrebroske rockvilla, så scenen for byens sub-musikkulturer kan genåbne til sommer - fremover bare som Stengade, uden 30.

Kollegaerne VEGA og RUST byder velkommen tilbage med støttekoncerter i april og maj.

Læs mere hos Soundvenue

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling