pixel

Stor firkant om rund skønhed

kbh magasin

Fakta

'Tietgen Dormitory – An imaginary journey around a real building'

En bog i coffe table-størrelse om Tietgen-kollegiet i Ørestad.

Redigeret af Torsten Bløndal, med essays af Richard Weston og illustrationer af Alex H. Lee.

280 sider på engelsk, udgivet på Edition Bløndal.

Cirkelformede Tietgen-kollegiet i det nordlige Ørestad bliver portrætteret til bunds i en ny bog, der i omfang matcher den hyldest, der er kommet strømmende fra ind- og udland siden åbningen i 2006.

Lundgaard & Tranbergs prisvindende kollegium er sandsynligvis den mest beundrede bygning i Københavns nyeste arkitekturhistorie – og helt sikkert en af de cooleste udbydere af studerekamre i verden.

Den store coffee table-bog 'Tietgen Dormitory – An imaginary journey around a real building' er først og fremmest billedrig, med mængder af fotografier og detaljerede, computergrafiske illustrationer. Sammen med et par essays afdækker de alle hjørner af det runde hus, for med referencer til geometriske forgængere og slægtninge at understrege dets status som et særligt vellykket stykke rundt arkitektur.

Klik her for at bladre digitalt gennem bogens første 40 sider hos forlaget

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling