pixel

Strand på Bryggen i 2015?

kbh magasin

Om et års tid går udgravningen til en ny strand for enden af Islands Brygge i gang, og dermed kan sand og vand være klar til brug for alle i 2015.

Det er højhus-projektet Havnevigen, der har sat dato på skabelsen af dén kunstige vig, det har taget navn efter. Og samtidig bekræfter, at den ene bred af den lille bugt skal være offentlig mini-sandstrand for alle københavnerne.

Havnevigen består af tre runde boligtårne med kig til havneløbet, omgivet af en stribe rækkehuse, hvoraf de dyreste får deres vandudsigt fra den nyudgravede, 300-meter dybe vig.

Læs mere om stranden hos Politiken

Se mere om Havnevigen her på magKBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling