pixel

Stranden uden vandkant

kbh magasin

Fakta

Stranden - Urban Beach

Pasteurvej 46, Kbh V

Følg Stranden på Facebook

Med maj-solens komme er bystranden på Carlsberg for alvor klar til en ny sæson med et tykt lag sand, palmer, parasoller – og en eklatant mangel på vandudsigt.

Med sin placering langs banelegemet tæt ved Enghave Station, er det nemlig ikke brændingen, men togene, der kommer bølgende på Stranden – Urban Beach.

Efter en påske-forsmag, hvor der i stedet for æg var gemt Kylle Kylle-øl og Somersby i sandet, markerer standbaren sin egentlige genkomst med helstegt pattegris og gratis koncerter i St. Bededagsferien.

Fredag 4. maj fyrer Surfbreakers & The Bellygroove op med en cocktail af rock, americana, indie og garagerock tilsat etniske krydderier og filmiske referencer.

Lørdag 5. maj overtager fandenivoldske The Sheens, som har mottoet: "Bringing Back the Fuck You in Rock'n'Roll", samt dj-duoen Hoppe & Friis.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

kommentarer

relaterede
artikler

Forsøgskaninen Carlsberg lægger nu grund til endnu et urbant eksperiment. Denne gang med en strand – langt væk fra vandet.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling