pixel

Sandstrand – nu uden vand

kbh magasin

De bikinibabes og strandløver der hellere vil arbejde på kuløren end at plaske rundt i bølgen blå, får nu et nyt sted at vise hud og tylle farverige drinks.

Til juni kommer der nemlig en strand på Vesterbro langt væk fra alt, hvad der hedder kyst, havn og badebroer. Stranden vil være helt og aldeles badefri, og i stedet for udsigt over Øresund kan du nyde udsynet – og lyden – af forbipasserende toge.

Stranden, eller ørkenen om man vil, kommer til at folde sig ud over 500 kvadratmeter parkeringsplads langs med banelegemet mellem Enghave og Valby Station, nærmere bestemt på Carlsberg hvor midlertidige urbane idéer kan prøves af, mens de finanskriseforsinkede nybyggerier lader vente på sig.

Læs mere hos Politiken

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

Forsøgskaninen Carlsberg lægger nu grund til endnu et urbant eksperiment. Denne gang med en strand – langt væk fra vandet.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling