pixel

Amagermaden prisbelønnes

Hallen på hjørnet af Amagerbrogade og Parmagade er det nye byggeri på hele kloden, der bedst kombinerer flere funktioner i samme bygning på en original måde.

kbh magasin

Kort
Sundbyøsterhal II

I hvert fald ifølge World Architecture News, der giver sin WAN Mixed-Use Award 2015 til SH2 Sundbyøsterhal II, der åbnede sidste forår.

Den kommunale idrætshal udgør midten i en arkitektonisk amagermad med supermarked under sig og lejligheder over sig – så du kan købe ind i stueetagen, spille squash på første og bo med egen gårdhave på tredje.

Amagermaden er udtænkt af Dorte Mandrup Arkitekter, og det er anden gang på to år, at både lokalområdet og tegnestuen snupper en WAN Award. Sidste år blev Børnekulturhus Ama’r på Øresundsvej nemlig udpeget til verdens bedste i kategorien Education.

WAN Awards er den mest omfattende internationale arkitekturpris og uddeles i 22 kategorier fordelt over hele kalenderåret.

Se mere om SH2 Sundbyøsterhal II her på Magasinet KBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • Amagerbro
Køb ind i stuen, spil squash på første og bo på tredje i Amagerbrogades kommende idrætshal.

relaterede
visioner

seneste
byens rum

  • Lang Læser
  • København
København vokser og skriger på flere indendørs kvadratmeter, og her rummer byens kirker et potentiale. Men politikerne vægrer sig ved at tage stilling til et ømtåligt spørgsmål. Skal flere kirker bruges til andre formål, ser det ud til, at københavnerne selv må op af stolen.
close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.