pixel

Vester Voldgade og Superkilen er bedst

Dødt løb: Magasinet KBHs læsere har stemt om det og valgt de bedste nye bidder af byen.

kbh magasin

Sidste år var det småt med nye markante bygninger i København, men til gengæld fik byen nogle meget populære nye byrum. I hvert fald blev nybyggede Superkilen og ombyggede Vester Voldgade de absolutte stemmeslugere, da vi spurgte jer, hvilken ny bid af København, der var den bedste i 2012.

Gennem hele afstemningen lå den tredelte park på Nørrebro side om side med den trafiksanerede promenade i City. Efter fintælling endte de på præcis 35% af stemmerne hver, og således deler Superkilen og Vester Voldgade æren.

De øvrige nominerede var Ørestad Skole og Bibliotek (14% af stemmerne), Valby Vandkulturhus (7%), Dansekapellet i Nordvest (7%) og skulpturen Zinkglobal ved Toldboden (2%).

Torvehallerne (2011) og SEB-domicilet (2010) er tidligere vindere af Magasinet KBHs læserbestemte hæder som den bedste nye bid af byen.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling