pixel

Træerne taler i Kgs. Have

kbh magasin

Af børn og talende træer skal man høre sandheden! Sådan kunne en omskrivning af et gammelt ordsprog lyde sommeren over i Kongens Have.

De talende træer findes rundt om i haven og aktiveres, når man går tæt på dem. De fortæller uddrag af områdets spændende historie, som træerne har været vidne til gennem mange hundrede år. Hør for eksempel om fantastiske ballonflyvninger, linedansere der styrter i døden fra Rosenborgs højeste tårn eller enhjørninger og mystiske labyrinter.

Der er i alt 10 højtaler-udstyrede træer at finde, og de kan historier for både børn og voksne, alle indtalt med stor indlevelse af Steen Jørgensen fra Sort Sol. Vil du være sikker på ikke at overse nogle af dem, kan du downloade et kort over deres placering eller hente det på et af Parkmuseerne rundt om Kongens Have.

Talende træer i Kongens Have1. maj til 30. august 2015 I hele havens åbningstid fra klokken 7–22

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Opinion
  • København
Grønne områder og beplantning er ikke bare fryns. Det er en rigtig god økonomisk investering for byen.

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.