pixel

Landets dyreste lejlighed: Én kvadratmeter koster det samme som en Skoda Fabia

Seksværelses lejlighed i det kommende byggeri på Tuborg Strandeng er landets dyreste lige nu — men rekorden bliver snart slået.

tuborg strandeng kyshus

Hvad ville du købe, hvis du havde 36 millioner?

2.000 tons bland-selv-slik?

360 Ægget-stole med læderbetræk?

64 femværelsesvillaer i Holeby på Lolland?

Én seksværelseslejlighed i to plan med havudsigt i Hellerup?

Hvis du valgte det sidste, er din lykkedag oprunden. En håndfuld af de planlagte lejligheder i det kommende boligområde Tuborg Strandeng i Hellerup blev for nylig udbudt til salg, og én af dem er med sin pris på 36 millioner kroner landets p.t. dyreste lejlighed. Det skriver Boliga.dk.

Den 278 m2 store seksværelses lejlighed står først klar til indflytning i 2022, men med en placering i syvende sals højde i en af bygningerne i områdets østlige del på pynten ud mod Øresund kan man formodentlig forvente en spektakulær udsigt.

Kvadratmeterprisen er på knap 137.000 kroner, hvilket svarer nogenlunde til prisen på en Skoda Fabia. Og har man sådan én i forvejen, skal man som køber af lejligheden hoste op med yderligere 600.000 kroner for at få en parkeringsplads.

Langt fra dyreste nogensinde

Lejligheden overtog ifølge Boliga pladsen som landets dyreste fra en nabolejlighed, der var udbudt til 35 millioner. Ifølge ejendomsmægleren vil den nye nummer et dog snart selv blive overhalet. 

I en nær fremtid vil den næste håndfuld lejligheder på Tuborg Strandeng blive sat til salg, og én af dem vil blive udbudt til en pris på vanvittige 46 millioner kroner.

Det er dog stadig hele fire millioner fra rekorden for dyrest udbudte lejligheden nogensinde, skriver Boliga. Det var nemlig Joe & Juice-stifteren Kaspar Basses 474 m2 store lejlighed i Indre København, der blev sat til salg for 50 millioner i 2016. Prisen blev dog senere sat fem millioner ned.

Tuborg Strandeng bliver, som navnet antyder, bygget på en del af bryggeriet Tuborgs tidligere grund. Det 100.000 m2 store område ned til vandet lå i en årrække overgroet og uberørt hen, men i 2023 vil det efter planen være omlagt til en frodig og kuperet strandeng med fire eksklusive boligbyggerier ud mod vandet.

Bygningerne er tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter, der blandt andet står bag Axel Towers i Indre By.

Emner

Få adgang som medlem eller abonnent

Medlemskaber er rettet mod privatpersoner.

Abonnementer er rettet mod erhverv, der har brug for bilag og mulighed for medarbejderabonnementer med rabat.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling