pixel

Udenrigshæder til City og NV

kbh magasin

Et par unge københavnske bygninger har hentet mere fin udenlandsk hæder til byens efterhånden temmelig crowdede arkitekturpris-kaminhylde.

Krystallen ved Kalvebod Brygge er blevet kåret som årets kontorbyggeri af læserne af ArchDaily, verdens største arkitekturnetværk. Krystallen er en udvidelse af Nykredits hovedkvarter og er udtænkt af Schmidt Hammer Lassen Architects – klik her for mere om Krystallen.

krystallen.jpg

BIBLIOTEKET (sådan hedder det) på Rentemestervej kan også være med, og er kåret som årets ombygning på den internationale ejendomsmarkedskonference MIPIM i Cannes. Kulturhuset i NV er tegnet af arkitekter fra COBE og TRANSFORM – klik her for mere om BIBLIOTEKET.

Både Krystallen og BIBLIOTEKET er nominerede i mKBH's egen lille læserkåring 'Hvilken ny bid af København var den bedste i 2011?', men ser ud til at være afgørende sat af førerfeltet – stem med på forsiden.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling