pixel

125.000 til din grønne idé

kbh magasin

Det er nu, du skal råbe op, hvis du har en plan, der kan gøre København grønnere. Østerbros miljøprojekt 2100.nu har nemlig smidt 125.000 kroner i præmiepuljen til den bedste, bæredygtige by-idé - penge, som skal gøre vinderprojektet til virkelighed.

Måske har du en drøm om at lave køkkenhaver på taget af din østerbroske andelsbolig, eller en vision om at gøre bydelens belysning solcelledreven. Eller hvad med et folkekøkken af supermarkedernes overskudsmad - eller en dele-elbilsordning til kontoret?

Store som små projekter er velkomne, bare de er realiserbare og gør noget godt for byens bæredygtighed. Både enkeltpersoner, firmaer, organisationer og boligforening kan være med, og du behøver ikke at være østerbroer for at være med i konkurrencen - projekt skal bare være til gavn for Østerbro.

Svarfristen er 5. juni, find mere info om konkurrencen og om 2100.nu ved at klikke her.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling