pixel

Adgang forbudt for Arne

Vogue-fotograf åbner døren til 32 excentriske hjem

kbh magasin

Fakta

Pris: 350,-
Arnold Busck, Købmagergade 49, Kbh K

Bliver du også træt af at møde uniforme designklassikere og stringent minimalisme hver gang du åbner et boligmagasin? Så kan du søge alternativ inspiration i bogen 'The Selby is in your place'.

Her tager New York-fotografen Todd Selby, der har ualmindeligt gode forbindelser og til daglig skyder billeder for magasiner som Vogue, Nylon og Dazed and Confused, os nemlig med inden for i 32 hårdt udvalgte hjem, kontorer og studios fra Tokyo til Sydney.

Boligerne er dybt originale og for det meste ultra excentrisk indrettet, og som man næsten kunne forudsige beboet af forfattere, musikere, designere og andre inden for samme kunstneriske fællesskab. De medvirkende er valgt ud fra deres særegne (og eklektiske) personlige stil fordi Todd Selby ville se hvordan den afspejlede sig i deres hjem.

Heriblandt Karl Lagerfeld der byder inden for i sit studio i Paris hvis vægge er bygget af bøger fra gulv til loft, og Helena Christensen der åbner døren til et luksusloppemarked i lejlighedsstørrelse på Manhatten.

Bogen er ganske vist temmelig hipster-agtig, men samtidig også virkelig inspirerende. Man bliver lige mindet om at der er alternativer til Jacobsen og Wegner, og at man sagtens kan male regnbuer på væggen, bygge en frisørsalon i kælderen eller bruge 30 Heinz ketchup-flasker som billig dekoration.

Bogen er udover knaldgode billeder udstyret med håndtegninger af alle interviewede samt improviserede og ganske alternative interviews.

Hvis du vil have en smagsprøve, kan du besøge Todd Selbys blog www.theselby.com hvor idéen til fotoprojektet egentlig startede.

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling