pixel

Aftenjagt på Nørrebro

Jægersborggade er stadig ikke til at skyde igennem og inviterer til Late Night Hunting på torsdag den 6. maj fra 17-23.

kbh magasin

Lever du fortsat i forestillingen om at der dagligt udspiller sig krigslignende scener på Jægersborggade, bør du slå et smut forbi den hyggelige gade torsdag aften.

Gadens butikker og restauranter står sammen i tykt og tyndt, og torsdag er det tid til lidt fest og aftenhygge i gaden.

Her kan du opleve forskellige events fra gadens butiksfolk, smagsprøver fra spisestederne og udstillinger fra Gaden Finder Vej. Derudover er der musik, spil og performances på programmet, så du kommer næppe til at kede dig.

Når du ikke forbi de nørrebroske jagtmarker denne gang skal du ikke fortvivle. Der er nemlig Late Night Hunting hver den første torsdag i måneden.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling