pixel

Ny japaner i Grønnegade

kbh magasin

Fakta

Onigiri Shop
Grønnegade 41

Mandag-fredag: 10-18
Lørdag: 11-16

Nørrebro har siden foråret kunne mæske sig i japansk take-away der er andet end sushi, og nu kan Indre By også få fingrene i blandt andet risboller med frilandsokse og wasabi, misosuppe og alskens salater.

Onigiri Shop har nemlig udvidet butikken i Jægersborggade med endnu en i Grønnegade, så forretningsfolk og powershoppere kan få stillet sulten uden at skrue ned for tempoet.

Butikkens specialitet onigiri, som er trekantede risboller af brune ris med fyld, blev oprindeligt brugt som samurai-madpakker, så de japanske krigere hurtigt og nemt kunne få stillet sulten på vej i krig. Og den praktiske finesse passer ifølge indehaver Natasha Latif særdeles godt til storbymennesket da man så ”kan spise med den ene hånd og købe ansigtscreme med den anden.”

sushi_01_0.jpg

Natasha Latif har længe haft et godt øje til området omkring Grønnegade, og har med den nye butik kræset lidt mere for indretningen end tilfældet er i Jægersborggade. Siddepladser er der kun syv af, men til gengæld er møblementet afslappet og lounget, så du har mulighed for at ryge ned i gear inden turen går videre.

Friske varer er et mantra den lille butik ikke vil undvige, så efter fyraften bliver al overskydende mad kørt til Nødherberget i Studiestræde, så der kan komme friske varer næste morgen, og byens hjemløse kan nyde godt af de japanske specialiteter.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling