pixel

Bæredygtig shopping this way

kbh magasin

Med 240 bæredygtige forretninger, spisesteder og virksomheder plottet ind på et klassisk folde-ud-kort over København, er du aldrig langt fra at finde den nærmeste mulighed for at shoppe (lidt mere) hensynsfuldt.

Webportalen GoGreenCopenhagen har opdateret sit bykort, som de allerede har delt 50.000 ud af siden 2011, og 65 nye steder og grønne oplevelser er tilføjet.

En klar ny trend i byen og på kortet er initiativer, der handler om at dele, låne og bytte, og for eksempel er flere byhaver, Legetøjsbiblioteket i Ourøgade og ReSecond i Jægersborggade, hvor man kan bytte kjoler, kommet med.

Papirbykortet over Det grønne København finder du blandt andet hos Matas og i cafeernes postkort-stativer. Men bruger du ikke længere noget så oldschool, så kan du selvfølgelig også gå grønt med en app og via gogreencopenhagen.dk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling