pixel

Bæredygtig shopping this way

kbh magasin

Med 240 bæredygtige forretninger, spisesteder og virksomheder plottet ind på et klassisk folde-ud-kort over København, er du aldrig langt fra at finde den nærmeste mulighed for at shoppe (lidt mere) hensynsfuldt.

Webportalen GoGreenCopenhagen har opdateret sit bykort, som de allerede har delt 50.000 ud af siden 2011, og 65 nye steder og grønne oplevelser er tilføjet.

En klar ny trend i byen og på kortet er initiativer, der handler om at dele, låne og bytte, og for eksempel er flere byhaver, Legetøjsbiblioteket i Ourøgade og ReSecond i Jægersborggade, hvor man kan bytte kjoler, kommet med.

Papirbykortet over Det grønne København finder du blandt andet hos Matas og i cafeernes postkort-stativer. Men bruger du ikke længere noget så oldschool, så kan du selvfølgelig også gå grønt med en app og via gogreencopenhagen.dk

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling