pixel

Find grøn vej på nyt bykort

kbh magasin

Hvor kan man få vasket sit hår i økoshampoo og hvilke kaffebarer serverer fairtrade? Det kan du nu nemt få overblik over.

Københavns mest bæredygtige virksomheder er nemlig blevet tegnet ind på et bykort, som gør det nemt at finde rundt – både i byen og i øko-junglen.

Kortet er trykt på stenpapir – det mest bæredygtige papir på markedet – og viser hoteller, restauranter, shopping og transport, som alle har grønnere profil end gennemsnittet.

For eksempel guider kortet til Østerbrobutikken Purebaby, som sælger økologisk børnetøj, til Café Retro, som sender al deres overskud til projekter i Indien og Afrika, og til den grønne cykelrute, som lynhurtigt transporterer københavnerne rundt på cykel.

Du kan få fingrene i kortet hos de mere end 100 steder som medvirker på den grønne liste og på Nørreports billetkontor. Eller du kan downloade kortet her.

Læs mere i Urban

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling