pixel

Find grøn vej på nyt bykort

kbh magasin

Hvor kan man få vasket sit hår i økoshampoo og hvilke kaffebarer serverer fairtrade? Det kan du nu nemt få overblik over.

Københavns mest bæredygtige virksomheder er nemlig blevet tegnet ind på et bykort, som gør det nemt at finde rundt – både i byen og i øko-junglen.

Kortet er trykt på stenpapir – det mest bæredygtige papir på markedet – og viser hoteller, restauranter, shopping og transport, som alle har grønnere profil end gennemsnittet.

For eksempel guider kortet til Østerbrobutikken Purebaby, som sælger økologisk børnetøj, til Café Retro, som sender al deres overskud til projekter i Indien og Afrika, og til den grønne cykelrute, som lynhurtigt transporterer københavnerne rundt på cykel.

Du kan få fingrene i kortet hos de mere end 100 steder som medvirker på den grønne liste og på Nørreports billetkontor. Eller du kan downloade kortet her.

Læs mere i Urban

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling