pixel

Find grøn vej på mobilen

kbh magasin

En ny app er klar med et retningsgivende prej, næste gang du står på et københavnsk gadehjørne og helst vil gå grønt - altså lægge din shoppingmønt et sted, der sælger økologiske produkter eller tænker miljøet ind i den daglige drift.

App'en, der kører på både iPhone og Android-telefoner, er seneste skud på stammen fra Go Green Copenhagen, der siden i sommer har delt 50.000 bykort ud (trykt på det miljøvenligste stenpapir) som vejviser til byens bæredygtige butikker, spisesteder, hoteller og oplevelser.

Et tryk med pegefingeren på mobilskærmen viser nu også vej til over 90 af slagsen i København - og som bonus mere end 50 i Århus.

Hent app'en ved at søge på GoGreenGlobe i iTunes App Store eller GoGreenApp i Android Market.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling