pixel

By-bestigning i biffen

kbh magasin

Fakta

D.A.F.F. - Danish Adventure Film Festival

2.-5. december
Cinemateket, Kbh K

Københavns arkitektur og de frygtløse edderkoppe-mænd, der bruger den som afsæt for akrobatisk fitness, spiller hovedrollen i parkour-filmen 'My Playground'.

I halvandet år har Danmarks førende parkour-udøvere haft dokumentaristen Kaspar Schröder i hælene, og netop nu giver Danish Adventure Film Festival dig en unik chance for at nyde udfoldelserne på det store lærred.

Cinemateket ligger sal til fredag 3. december klokken 16.30.

Find links til billetbestilling og en trailer, der teaser med bestigning af VM-bjerget, ovre til højre.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling